Keykubat Şehit Ömer Aktaş İlkokulu

Vizyon: “SEVGİ, EĞİTİMDE BİR BAŞLANGIÇTIR.” ilkesiyle temeli sevgiyle atılmış, geleceğe emin adımlarla yürüyen, sorumluluk sahibi bir nesil yetiştirmek.

Misyon: MİSYONUMUZ Bilgiyi etkin olarak kullanabilen, kullanımını teşvik eden, kendini ve çevresini sürekli geliştiren güveni, dürüstlüğü, sevgi, saygı ve hoşgörüyü ilişkilerinde esas alan, gelişimde paylaşmanın önemini bilen, anadilini ve ikinci dil olarak İngilizceyi doğru, etkili ve güzel bir biçimde kullanabilen, sağlıklı bir çevre bilincine sahip olan, bunun doğrudan kendi sağlığıyla ilgisini bilen ve sorumluluğunun farkında olan, hedeflerine ulaşmak için sürekli öğrenen ve bilgiye ulaşmanın hazzına eren, kendi kültürel ve toplumsal değerlerine sahip çıkabilen, gelişmesi konusunda çaba sarf eden, zamanı iyi kullanabilen, bilgiye ulaşma yollarını bilen, ulaştığı bilgiyi kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten; REHBERİ SEVGİ, PUSULASI AKIL OLAN; bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Sabah 07:40-12:30 Öğle 12:40-17:30
Isınma: Kalorifer(Doğal gazlı sistem)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://keykubatio.meb.k12.tr

Adres - Keykubat Mahallesi Kule Caddesi No 6 Posta Kodu 38070 Melikgazi / KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Kayseri Şeker Fabrikası Ana Kapı Karşısı.

Ulaşım Belediye Otobüsü, Tramvay

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7,7 km uzaklıktadır.