Bayrak Çalışması Yarışma Sonuçları

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulu ile ilgili yapmış olduğumuz bayrak çizimi ve malzemelerden bayrak yapma yarışmasına öğrencilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgi ve katılım bizleri çok mutlu etti.

Komisyonumuzca yapılan değerlendirme sonrasında ilk 3 e girerek ödül almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki yarışmlarda daha iyi dereceler almalarını temenni ederiz.

Yarışma birincisi 3-A sınıfından Rüzgar ANBAR. Şanlı bayrağımızı plastik  kaşıkları boyayarak tamamlamıştır.

Yarışma ikincisi 3-A sınıfından Talha ÖZDERE. Şanlı bayrağımızı kağıtları  balık pulları şeklinde dizerek tamamlamıştır.

Yarışma üçüncüsü 3-A sınıfından Faruk DOĞANAY. Şanlı bayrağımızı pirinç tanelerini boyayarak tamamlamıştır.

13.03.2024 48

13-03-202413-03-202413-03-2024